VŠECHNY KLUBOVÉ FUNKCE

06.02.2011 12:54

Ahoj!

Nemám deset rukou a ani víc mozků. Tím pádem potřebuji nějaké pomocníky,to asi každý rozumný člověk uzná. Takže jsem se rozhodla vytvořit klubové funkce.

Info: Protože klubové funkce budou dobrovolné, NEBUDOU PLACENÉ! Myslím,že bodů za akce,miniakce a výstavy můžete získat i tak dost a nějaká práce navíc vás nezabije (jestli jo,upozorněte mě předem).

 

A k samotným funkcím:

Grafikář

Volná místa -2

Grafikáři - 

Funkci grafikáře budou vykonávat dva lidé. Grafikář VŽDY když ho o něco požádám, musí udělat to,co po něm chci! POZOR! Musí mít zkušenosti s grafikou, a bylo by dobrý, kdyby měl i jiný grafický program než Malování!

Novinář

Volná místa - 3

Novináři -

Jak všichni víte,máme klubový časopis,ale do toho nikdo nepíše!Novinář tedy bude časopis PRAVIDELNĚ (jednou za měsíc) zásobovat články! Novináři můžou být tři a měli by mít zkušenosti s psaním novin na ufu (nrmusí mít modrou hvězdu,ale ucházející články).

Veterinář psů

Volná místa - 1

Veterináři -

Veterinář bude jeden a pozor! Musí mít tuto funkci i na ufu.Vždy, když ho o to někdo ze členů požádá, musí jim zkontrolovat pejsky. Nemusí hned,ale nejpozději týden po požádání!

Pomocník

Volná místa - 1

Pomocníci -
 

Pomocník bude jeden a bude pomáhat vedoucí s drobnými záležitostmi. Pokud na to nemá čas, musí se vždy omluvit předem, ne až na poslední chvíli! (To znamená, že když si něco domluvíme na středu v pět hodin, tak on mi ve čtyři hodiny nenapíše - sorry, ale ty plány budeme muset prodiskutovat někdy jindy, musím... Jedinou výjimku tvoří například náhlé odjezdy za příbuznými.)

Spravovač webu 

Volná místa - 1

Spravovači : Hanoosek

Náš web musí být vždy aktualizován a já na to někdy nemám čas. Proto budou dva spravovači webu, kterým někdy v případě nouze nadiktuji, co mají udělat,a oni si najdou chvilku času,aby to opravdu udělali. Musí ale mít nějaké zkušenosti s tvorbou webových stránek, protože ty úkoly nemusí být jednoduché!

 

To je asi vše ke klubovým funkcím. V případě zájmu napište vzkaz,já si prohlédnu nějaké věci,,případně vám řeknu něco,co máte udělat a když budu spokojená,funkci vám dám. Pozor - dva týdny je zkušební doba!